Різне

Твір-рецензія на фільм

20.02.2017

Твір-рецензія на фільм

Свою рецензію я вирішила присвятити своєму коханому фільму «Гаррі Поттер і Філософський камінь». Цей фільм був знятий по однойменній казці Дж. Роллінг. Це перша частина книжкової серії, що розповідає про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера. Фільм зняв відомий американський режисер Кріс Коламбус, відомий завдяки таким шедеврів комедії як «Один вдома». «Гаррі Поттер і Філософський камінь» — це тільки перша частина чудової історії, але саме в ній ми знайомимося з головними героями, дізнаємося про їх характер і особливості. Фільм відразу захоплює завдяки відмінному сюжетом і прекрасним декораціям. Режисер за допомогою комп’ютерної графіки зміг показати дивовижних створінь – гоблінів, драконів, тролів. Фільм вийшов дуже добрим, він просякнутий тією незабутньою атмосферою, яка панувала в книзі.

Сюжет розповідає про хлопчика Гаррі, який живе з дядьком і тіткою, які його абсолютно не люблять. Вони всіляко його гноблять, але виходу у нього немає. Його батьки загинули в автокатастрофі він залишився сиротою. Але на свій 11-й день народження він дізнається, що чарівник і отримує запрошення на навчання в школі чарівництва Хогвартс. Гегрід, доставив лист, пояснює юного чарівника причину появи шраму на лобі і реальні обставини смерті батьків, які були вбиті злим чарівником Волан-де-Мортом. Гаррі дізнається, що зазнав смертельного закляттям злого чарівника, але дивним чином вижив. Купивши за допомогою Геґріда все необхідне, Поттер відправляється в чарівну школу. Там він знаходить вірних друзів, вчиться чаклунству і потрапляє в різні халепи. Незважаючи на те, що в школі начебто все спокійно, з прибуттям Гаррі починають відбуватися дивні речі, пов’язані з Волан — де-Мортом. Згодом Гаррі дізнається про його підступний план по викраденню філософського каменю, що дає безсмертя. Юний чарівник всіляко прагне перешкодити йому. З допомогою друзів йому вдалося розладнати плани Волан-де-Морта. Відмінна музика і прекрасна гра акторів, безумовно, доповнюють динамічний сюжет.

Фільм розповідає про прості речі й цінності, якими насправді ж часто нехтують. Він вчить доброті, чесності, відданості і справжню дружбу. Відмінна музика і прекрасна гра акторів, безумовно, доповнюють динамічний сюжет. Режисер створив дитячу казку, яка подобається всім вікам.

Короткий опис статті: твір на тему моя улюблена книга гаррі поттер Свою рецензію я вирішила присвятити своєму коханому фільму «Гаррі Поттер і Філософський камінь». Цей фільм був знятий по однойменній казці Дж. Роллінг. Це перша частина книжкової серії, що розповідає про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера.

Джерело: Твір-рецензія на фільм

Також ви можете прочитати